perjantai 16. marraskuuta 2018

Kymmenes katsaus, velat lyhentyneet 1427,95 €

Tässä onkin hetki vierähtänyt ilman päivityksiä. Syynä ehkä eniten se, että vähän joka blogissa tuntui olevan epätoivoa ja epäonnistumisia ja mulla taas menee tosi hyvin, eikä tehnyt mieli sitä sitten julistaa 😃 Siis hyvin menee, raha-asiat pysyy hyvin hallinnassa enkä edes pelkää repsahduksia. Hätärahasto säilyy koskemattona ja sillekin on parin kolmen sadan puskuri ollut jo pidempään, josta on voinut yllättäviä menoja maksella. Rahat riittää palkkaan asti ja velat lyhenevät lupaavasti ja se on ehdoton prioriteetti tällä hetkellä. Eikä lisää velkaa tule. Ensi viikolla palkan tullessa ja uusien lyhennysten jälkeen mun kulutusluottovelat painuvat uudelle kymmentuhannelle, ihan mahtavaa!!! 😎

- Velat lyhenivät 1 427,95 €
- Velkoihin maksoin jonkin verran suunniteltua enemmän, mutta sekosin vähän laskuissa, koska samaan aikaan palauttelin työmatkojen kuluja Visalle. Työmatkoja olikin poikkeuksellisen paljon, joten niiden vuoksi kiersi kortin kautta rahoja reilusti yli kaksi tuhatta euroa. Niiden ansiosta puolestaan Visan korko jäi alhaiseksi.
- Korot ja kulut veivät yhteensä vain 96,98 €!!!!!
- Kulutusluottovelkoja jäljellä vielä 20 761,30 € (Lähtötilanne 38 295,99 €)
- Opintolainojen kanssa velat yhteensä 33 924,69 € (Lähtötilanne 51 459,38 €)
- Velat lyhentyneet vuoden alusta yhteensä 17 534,69 €

S-Visan velka tällä hetkellä 9 150 € (edellinen 9 742,50 €). Korkoihin meni vain 15,43 € (kiitos kortin kautta kierrätettyjen työmatkakulujen) ja tilinhoitopalkkio 2 €. Vaikka maksoin nostopalkkiota nostettuani rahaa Resursin lainan maksuun, olen nyt jo "säästänyt" sen kulun. Viime kuun visalasku oli koroton ja nyt nämä pienet kulut. Versus Resursin joka kuun noin 150 € kulut....

Nordean lainan velka tällä hetkellä 11 611,30 € (edellinen 12 446,75 €). Korkoihin meni 75,05 € ja tilinhoitomaksu 4,50 €. Menee vielä jokunen kuukausi ennen kuin tämän summa painuu alle Visan.

6 kommenttia:

 1. Huippua! :) Sieltä ne tulee rytinällä alas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edistys on kyllä ollut paljon nopeampaa kuin ikinä uskalsin kuvitella!

   Poista
 2. Hyvä hyvä! Kiva lukea positiivinen postaus. Eikä toisen onnistuminen ole muilta pois, mielestäni se tuo vaan tsemppiä muille.

  Mahtavia lukuja siis! Hyvää taloudenpitoa ja hyvää joulun odotusta (eikö jo saakin toivottaa niin)! :)

  VastaaPoista
 3. Vautsi, hienosti menee! Ajattele, vuodessa velka on lyhentynyt jo yli 17 500, ja jäljellä on enää vajaat 34 000 - kaksi vuotta samaa tahtia, ja olet velaton! Ja nyt kun olet saanut korkoja alas, helpottaa sekin takaisinmaksua joka kuukausi ihan konkreettisesti. :) Hyvä hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tätä tahtia en pysty enää kauaa ylläpitämään, sillä asuntolainen lyhennysvapaa loppuu tammikuun jälkeen. Etenee sitten vähän hitaammin, mutta etenee kuitenkin :)

   Poista